ירידה בזקפה בעת ביצוע האקט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/12/2023 | 12:39 | מאת: גיל50

שלום ד״ר במהלך השנים האחרונות היו לי קשרים מזדמנים לרוב בשלב הראשון של המגע המיני הייתי נוטל גל קאמגרה כדי לוודא שלא יהיו אכזבות לאחר מכן המפגשיים הבאים לרוב לא היה צורך ליטול חיזוקים , לאחרונה התחלתי קשר שבו יש מלא רגש לאחר תקופה של שנים ללא פתיחת רגש , בפועל בכל אקט מיני או מגע מיני האיבר לא מגיב ולא עומד למרות רצון עז של אהבה עצומה כמובן נטלתי את הגל קאמגרה והכל עובד בצורה מופלאה במשך שעות זקפה עוצמתית כמו זקפת בוקר בנוסף על הרגש העז , בשנים האחרונות ניהלתי די הרבה מערכות קצרות עד מצב שהגעתי לסלידה מכך , מבחינה פיזיולוגית בבוקר ישנם שני זקפות בוקר חזקות מאוד בשלוש בבוקר ובחמש בבוקר , מידי פעם במהלך היום רק ממחשבות על הרגש והמפגשים הוא עומד אבל במבחן המגע בין גבר לאישה הוא לא מגיב לכלום מידי פעם יש זקפה חלשה ….זה ממש מתסכל והאם נטילת קאמגרה כדרך קבע זה פתרון שיכול לפתור את הבעיה ? האם ניתן להחזיר את העבר שרק ממגע תתעורר זקפה ? הבת זוג מאוכזבת ושואלת איך יתכן שאתה מאוהב ומירידה לא עומד לך די אובד עצות אני ממש חושש לאבד אותה

אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית. קמגרה אינו הפתרון, שכן צריך טיפול סקסולוגי שיהיה ממוקד בחרדה (לא בשיפור הביצוע). לבת הזוג תסביר שדווקא כשיש רגש החרדה והלחץ גוברים (כמו פחד לשבור צעצוע יקר) וזה ניכר בזקפה.

18/12/2023 | 14:54 | מאת: גיל50

אשמח לדעת איפה אוכל לקבל טיפול ראוי לבעיה הזו ?

לדוגמה, אפשר אצל אלו שמשיבים בפורום זה :)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים