בן 16 בעיות להגיע לזיקפה מלאה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/12/2023 | 13:25 | מאת: בדוי

אני בן 16 ואני מאונן יחסית הרבה בערך בין פעם אחד לשלוש פעמים ביום קבוע כבר 3 וחצי שנים בערך, מאז תחילת המלחמה כבר לא עומד עד הסוף, כאילו לפעמים יותר ולפעמים קצת פחות אבל אף פעם הפין לא מתקשה ממש, כאילו לפעמים הוא עומד כמעט עד הסוף או אפילו עד הסוף אבל הוא פשוט כזה כמו גומי לא קשיח אבל אני עדיין גומר רגיל וגם מסוגל להגיע לאורגזמות חזקות. זיקפות בוקר גם אין מאז שזה התחיל ולפעמים יש מאוד חלשות, בחודש הראשון של המלחמה הייתי מאונן הרבה, לפחות 3 פעמים ביום ואפילו היה שבוע של 4 פעמים ביום ואחרי זה ירדתי בכמות לבערך פעמיים ביום ולפעמים שלוש ועכשיו אני מנסה לרדת לפעם ביום או אפילו יום כן יום לא ופעם אחת ביום כן, לא היה לי כזה אכפת מזה שלא מתקשה לי כי הייתי בטוח שזה יעבור אבל עכשיו זה לא עובר וזה ממש מלחיץ אותי כי אני רק בן 16 ואני לא יודע מה לעשות אם אני צריך ללכת לבדוק את זה או משהו כי אני לא מסוגל לדבר על זה עם ההורים שלי. שכחתי לציין שאיפשהו באמצע המלחמה היה לי איזה כמה ימים כזה בערך 3-4 ימים שעמד לי רגיל וגם התקשה אבל עדיין לא היו זקפות בוקר.

אתה מתאר חשק מיני מצויין. אל תנסה לשנות. תאונן כשבא לך ותתענג מההנאה באוננות ולא מהביצועים - כגון, איכות הזקפה. ברור שהמצב בארץ משפיע, אך נסה לא להכניס אותו אל הרגלי האוננות שלך. אתה צעיר, בריא ונהנה מאוננות, אז תמשיך. ואם לעיתים לא עומד - לא קרה כלום. אתה לא רובוט. זה קורה לכל אחד, בייחוד אם המחשבות נודדות לדברים פחות מגרים. לזקפות הבוקר פחות חשיבות. העובדה שהיו כמה ימים של זקפות טובות באמצע המלחמה מכוונת לכך שהכל בראש ושזה זמני ויעבור. התרכז בהנאה. עזוב את הזקפה כרגע.

הכל תקין. כבר עניתי לך בעבר. תלמד להתמקד בעונג מהגירוי העצמי. אל תתעסק עם הזקפה וכמה היא חזקה וכמה היא לא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים