שפיכה מוקדמת חרדות ופחדים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/12/2023 | 17:41 | מאת: Koby61

האם שפיכה מוקדמת נגרמת רק בשל בעיה יותר פסיכולוגית כמו חרדת ביצוע לחץ ומתח או יכולה להיות גם בעיות אחרות פיזיולוגיות יותר?

שלום לך, שפיכה מהירה היא תופעה מאוד נפוצה, ואנחנו מטפלים בה בהצלחה במרפאות לטיפול מיני ובאופן פרטי כפי שמופיע באתר איט״ם ( אגודה ישראלית של מטפלים מיניים). בדרך כלל הסיבה היא רגישות רגשית מנטלית ופיזית שמלווה בחוסר ריכוז ברגע, ובשלבים השונים של הריגוש המיני. בטיפול מלמדים אותך באוננות ואחר כך עם בת הזוג אם יש- איך להחליט על עיתוי הגמירה בעזרת תרגול שאתה עושה בבית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים