זיקפה בכח המחשבה - לדר חרותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/12/2023 | 17:30 | מאת: גל

היי אני בן 37 ישנן סיטואציות שאני נמצא בעירום מול נשים, כמו מסאז מקצועי, טיפול שעווה כלל גופי. הזין שלי נראה סבבה רק כשהוא עומד , כשהוא רפוי אני חש לא בנוח. אני מנסה להעמיד אותו בכח המחשבה ולא מצליח. עם ויאגרה הצלחתי פעמים רבות להעמיד אותו. השאלה שלי היא: 1.עד כמה המצב שאני מתאר - של קושי להעמיד איבר במחשבה בלבד בלי מגע יד - הוא תקין פלוס נפוץ? אני כן חושב על מין אבל הוא לא נעמד מהמחשבה האם יש חשש לבעיה? 2.היתה פעם אחת שהייתי בטיפול שעווה אצל מישהי יפהפיה, לקחתי ויאגרה 100מג וגם לא עזר, נעמד חלקית. האם זאת בעיה? מעדיף תשובה מדר חרותי כי הוא גבר ומבין בזיקפות יותר מאשה

1. מאוד קשה להעמיד איבר במחשבה בלבד בלי מגע יד. זה יותר קל בגיל הנעורים ועד סוף העשור השני. לאחר מכן צריך גירוי נוסף כגון, מגע, ויזואלי וכדומה. 2. השאלה השניה שלך - מצב תקין, אך מאוד תלוי בסיטואציה ובגורמים אחרים. ומה עם זוגיות?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים