בן 15 ולא עומד לי בזמן האחרון

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/12/2023 | 08:03 | מאת: בדוי

שלום, אני בן 15 ומזה שבוע וחצי לא עומד לי בכלל, זה התחיל מזקפה חלשה והמשיך לאי עמידה בכלל, גם בבוקר אין זקפת בוקר, לא הייתי מאונן אבל כן היה לי זקפה חזקה מנשים, לפני זה הפין היה עומד למעלה לכיוון הבטן והייתי גם מזה ממש לחוץ. אני אציין שיש לי סכרת נעורים מאוזנת ואני עושה ספורט פעם פעמיים בשבוע. מקווה שתרגיע אותי.

כדאי שתבדוק עם עצמך מה קורה ומה אתה מרגיש. זו תקופה שעשויים לחוות דברים כאלו. זה לא קשור לסוכרת. העובדה שזה משהו פתאומי שבוע וחצי מכוונת למקור רגשי. תוכל להתייעץ גם עם דלת פתוחה - שירות חינמי לייעוץ מיני עבור בני נוער. ותירגע!!!

12/12/2023 | 17:19 | מאת: בדוי

איפה אני אוכל להתייעץ בחינם?

17/12/2023 | 07:50 | מאת: בדוי

בנוסף, גם אם אין לי זקפת בוקר בכלל, זה עדיין יכול להיות רגשי?

אם תרצה התייעצות חינם תוכל לעשות זאת מול דלת פתוחה. שירות לייעוץ מיני לבני נוער. חפש בגוגל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים