אורגזמה חלשה וחוסר זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/11/2023 | 16:22 | מאת: גל

היי בן 32 בשנה האחרונה אני מרגיש שההנאה באורגזמה ירדה פלאים, העוצמה ורגע השיא מרגיש כמו התרוקנות בלי ההיי ועוצמות הגמירה. הדבר שהכי מפריע לי בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר כשאני כמה דקות לפני השיא השפיכה הזיקפה ממש נחלשת ותוך כשאני מגיע לגמירה הוא לא עומד כלל. אם זה היה אחרי זה היה סביר אבל זה רגע לפני.

האם חל שינוי במצב בריאותך הכללי? תרופות חדשות? שינוי במצב הזוגי? הרגשי? אתה מתאר תופעה שיכולות להיות לה סיבות רבות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים