ייעוץ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/11/2023 | 13:12 | מאת: ייעוץ

שלום פרופ חרותי, בן 25..רציתי לשאול מדוע משעות הבוקר עד הצהריים בחצי שנה האחרונה יש לי זקפות רבות ספונטניות כאלה.זה כמו צורך כזה של האיבר להימתח והאיזור ברצפת האגן גם מרגיש צמא לזקפה הזו…זה ממש מעיק כל זמן קצר האיבר מתרומם אמנם לא עד הסוף אבל כמו קפיץ כזה שרוצה לצאת ממש כל כמה דקות יש לציין שעשיתי בדיקות הורמונליות ויצאו תקינות..מה קורה פה בעצם? מאונן בממוצע פעם ביום אבל אני לא חייב להיות תלוי בזה..יש כאלה שאין להם זמן לזה והם לא סובלים מהתופעות הללו..איך פותרים את הזקפות האלה..כן חשוב לי לציין שאם אני ממש עסוק אז ניכרת הפחתה בתופעה אבל אם אני בסטלבט במיטה זה קורה מלא,במיוחד ברגיעה

אתה מתאר שמשעות הבוקר עד הצהריים בחצי שנה האחרונה יש לך זקפות רבות ספונטניות. זה מצביע על בריאות מינית טובה ואיתנה. עובדה גם שהבדיקות ההורמונליות שעשית יצאו תקינות. אתה צריך לקבל זאת כמשהו חיובי ולא להתייחס אל זה כאל בעיה ומשהו שמצריך טיפול. תהנה מתופעה זו. תתגעגע אליה...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים