זיקפה בטיפול שעווה - מה הסיכוי שאין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/11/2023 | 19:12 | מאת: אלירן

היי אני בן 36. מדיי חודש אני נוהג לעשות שעווה אצל אשה, כולל במקומות אינטימיים. תמיד עומד לי בזמן הטיפול. אני מעוניין שיעמוד כי כשעומד הוא נראה יותר גדול ואני מרגיש בנוח. כשהוא לא עומד הוא לא נראה טוב. לפני שבוע הייתי אצל מטפלת חדשה שסקסית ונראית טוב. ביצעה בי טיפול בעירום מלא, וכמה שניסיתי להעמיד את הזין בכח המחשבה, לא הצלחתי להגיע לזיקפה. לכל היותר זיקפה חלקית. וזה מפחיד אותי אם הכל בסדר, כי היא בחורה יפה ונגעה בי במקומות אינטימיים. השאלה שלי היא האם זאת סיטואציה תקינה? מה הסיכוי שבחורה יפה תעשה שעווה בביצים לגבר בריא ולא תהיה זיקפה מלאה, גם אם הוא רוצה? עד כמה זה דורש בדיקה וטיפול?

שלום אלירן אין לך שום בעיה. אתה לא אמור לייצר זקפה, זה קורה באופן ספונטני כאשר אתה נמצא בסיטואציה מגרה וכשאתה רגוע. אתה לא אמור להיות עם זקפה בסיטואציה של טיפול באיבר המין. אם זה קורה אוקיי, ואם לא זה גם טבעי. כשאתה מנסה בכח שתהיה לך זקפה זה לרוב עובד הפוך, לחץ או חרדת בצוע גורמים שלא תהיה זקפה. גם כשתהיה עם מישהי שאתה אוהב ורוצה אל תלחיץ את עצמך אלא תתן לגוף נפש שלך לזרום

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים