שלום פרופסור חרותי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/11/2023 | 12:09 | מאת: עמרי

גיל:28 רווק,מובטל לאחר פיטורים מהעבודה מזה כשנה. רציתי לשאול האם יתכן שבעקבות הבטלה היום יומית מרגיש עוררות מינית עזה? מאונן בערך פעם ביום/יומיים.. הרגשה נוראית של עוררות מינית ברמה שאיבר המין מתרומם חלקי ויורד חזרה לאורך רוב היום מבלי קשר למחשבות על מין..כמו כן יושן בערך 10 שעות בלילה ומתעורר מהזקפות בלילה..האם התופעות הללו פתולוגיות? והאם זה דבר שיכול לחלוף מעצמו? כבר שנה שאני ככה… פרופיל הורמונלי תקין בבדיקות דם

בהחלט יתכן שבעקבות הבטלה היום יומית תרגיש עוררות מינית עזה, כי חשק מהווה מקום של מפלט. אגב, תתכן תגובה הפוכה של חוסר חשק, בשל מצב הרוח הירוד. זקפה לילית היא תופעה טבעית ומצביעה על בריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים