שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/11/2023 | 17:42 | מאת: אנונימי

צהריים טובים, בחור לקראת שנות ה30 לחייו. רציתי לשאול האם יש דרך למנוע את נוזל הפרה קאם..אני ממש מתוסכל מזה. כל שיחה/מפגש/התכתבות אני מפריש את הנוזל..בלי קשר למין.. עצם ההתרגשות מבחורות מעוררת את הפין וגורמת לקישוי שלו ופליטה של הנוזל אפילו בלי זקפה מלאה…כל פעם שזה קורה לי ואני לא במקום נגיש לפרוק ולאונן אני נכנס ללחץ שיהיו לי כאבי ביצים כתוצאה מהעוררות הזו. (קרה פעם אחת בדייט ללא מגע אפילו ויש טראומה) כל עוררות כזו גורמת למיחושים וזרמים בפין ובבטן התחתונה וזה מרגיש שחייב לאונן ולפרוק. מה אני יכול לעשות בנושא בשביל להמשיך לתקשר עם בחורות ברגיעה בלי עוררות מציקה כל הזמן, זה מייאש ומתסכל מאוד.

כתבתי כאן פעמים רבות שנוזל הפרה-קאם מצביע על בריאות מינית טובה ותקינה ועל כן אין סיבה למנוע אותו. אם זה מפריע לך אסטית, שים פד סופג או נייר טואלט בתחתונים כדי שיספוג אותו. לא מטפלים במשהו בריא.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים