יכולת להגיע לזיקפה רק עם אוננות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/10/2023 | 07:09 | מאת: נקניקיה

בן 38 מזה כעשור סובל מבעיה של אי יכולת להגיע לזיקפה בזמן מגע מיני עם פרטנרית בעוד שמגיע לזיקפה ללא בעיה כשאני מאונן. יתרה מכך, בזמן כל נסיון לתפקד מינית עם בת זוג, הסיטואציה כולה הופכת ללא מושכת עבורי, אני לא מגורה, לא נהנה, העסק נהיה מעיק עבורי, סוג של ניתוק. ביום יום יש לי ליבידו חזק, אני רוצה סקס עד לרגע שבו נוצרת ההזדמנות למגע מיני מצב זה פוגע אנושות באיכות החיים שלי, ביכולת ליצור מערכת יחסים זוגית ובדימוי העצמי. איך אני יכול להתגבר על הבעיה?

אתה מתאר מצב של הפרעת זקפה ממקור פסיכוגני. חרדת ביצוע קלאסית. אתה סוחב זאת על גבך כבר קרוב לעשור וכתוצאה נפגע הדימוי העצמי, הדימוי הגברי והבטחון ואתה נמנע מקשר זוגי . כדאי שתיגש לקבל טיפול מיני (טיפול פסיכו-סקסואלי) במסגרת מתאימה. זה תהליך רגשי בו תעבור מסע אל הגבריות והמיניות שלך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים