אין זקפה טובה, בן 28

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/10/2023 | 07:02 | מאת: יואל

היי אני בן 28 כבר שנה בערך שאין לי זקפות ספונטניות ולא זקפות בוקר בסקס אני מרגיש שרק עם גירוי רציני אני מצליח להגיע לזקפה שתביא אותי למצב של חדירה הלכתי לכמה אורולוגים שפשוט מנפנפים אותי אומרים לי שאני בחור בריא ושזה לא אמור לקרות… חוץ מבדיקת טסטוסטרון תקינה לא בדקו אותי באמת, ונתנו לי מרשם לויאגרה רק כדי להחזיר קצת ביטחון לדבריהם… הויאגרה בעיקר מזכירה לי כמה כיף היה להיות בריא לפני כמה שנים כשהייתי עושה סקס עם זקפה כזאת בלי עזרה תרופתית אז מה העניין? למה שבחור בגילי יחווה כזאת בעיה? ואני יודע שזה לא נפשי כי אין לי בכלל זקפות בבוקר או בלילה, אז זה כנראה פיזיולוגי אשמח ממש לעזרה…

כדאי לפנות לרופא שמומחיותו בריאות מינית - לא רק אורולוגים. יש תעודה אירופאית בבריאות מינית FECSM שמה. זקפה טובה היא שילוב של גוף ונפש בריאים ומסונכרנים והבירור צריך לעשות לשני הכיוונים וכך גם המענה. ואם צריך - ניתן להעמיק את הבירור הגופני ובהתאם להתקדם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים