שפיכה חלשה, צבע אדום בשפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/10/2023 | 14:41 | מאת: אנונימי

שלום רציתי לשאול שני דברים אחד השפיכה שלי לא יוצאת בכוח(לא משפריץ) אלא רק יוצא חלש וכמות קטנה יחסית למה שהיה בעבר ושתיים לפני חמש שנים בערך לפני מפגש מיני הלכתי להשתין ויצא כמה טיפות בצבע אדום חזק כמו דם ולאחר מכן השפיכה היתה בצבע אדום ומאז תקופה ארוכה הזרע שלי היה יוצא אדום כל פעם עד לאחר שנה או שנתיים בערך. אני לא זוכר מתי התחיל לרדת לי העוצמה והכמות של השפיכה אבל יכול להיות שזה התחיל אז. האם התופעה הזאת מוכרת? אשמח לתשובה ותודה

זה לא חייב להשפריץ ועם הגיל הכמות יורדת . אפילו לא כתבת פרט בסיסי כמו גילך. כנראה שהיה לך דימום שחלף. לא בטוח שיש קשר. הנימים בשופכה דקים ועדינים ולעיתים בסקס ו/או אוננות ממושכת יכול לרדת דם. כמו שיורד דם מהאף.

04/10/2023 | 13:13 | מאת: אנונימי

תודה על התשובה עזר לי מאוד הגיל שלי הוא 23 אם זה משנה אשמח למענה חדש... תודה

הגיל אינו משנה את תשובתי. תהנה מהמיניות שלך!!

05/10/2023 | 11:42 | מאת: אנונימי

תודה על המענה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים