פרולקטין גבוה אך חשק מיני גם גבוה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/09/2023 | 07:33 | מאת: יוסי

אני בן 40 עשיתי בדיקה ורמת הפרולקטין שלי מאוד גבוהה מעבר לטווח הנורמלי והמוזר שאני אמור לחוות ירידה בחשק המיני ובעיות זקפה אך ההפך הוא הנכון. החשק המיני בשמיים ואין שום בעיות אי אונות. הרופא אמר שצריך לחזור על הבדיקה עוד שבועיים שלושה. כיצד יכול להיות המצב ההפוך שליבידו ברמה גבוהה עם פרולקטין גבוה?

לפרולקטין לבד אין הרבה ערך, בלי לבדוק עוד הורמונים הקשורים אליו. פרולקטין גם יכול לקפוץ רק בגלל הדקירה של המחט. הורמון סטרס. כדאי לחזור על הבדיקה לאחר שעתיים של ערות, כולל LH FSH ורמת טסטוסרון.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים