תופעה………………………….

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/09/2023 | 21:37 | מאת: עמית

ערב טוב פרופסור, רציתי לשאול האם תסמונת פין רפוי קשה זה משהו שיכול לחלוף מעצמו עם הזמן? אמנם נחשפתי לזה דרך האינטרנט אורולוגים שראיתי לא אמרו לי שיש לי משהו כזה.. הפין רוב היום במצב של זקפה התחלתית כזו האיבר נוקשה והפין ברוב היום מתארך ומורגש בתחתון כבר כמעט שלושה חודשים..קיבלתי ציפרלקס מהאורולוג… הבנתי שזו תופעה לא מוכרת..לפי דעתך הזמן יכול לעשות את שלו ואצא מזה? או שזה משהו פתולוגי לפי נסיון שלך

תלוי מה הגורם. בדרך כלל זה לא פתולוגי ותלוי בגיל ובמידת הגירוי. גש לרופא בעל תעודה בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים