זקפות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/09/2023 | 19:30 | מאת: אנונימי

שלום פרופ חרותי, בן 26 ללא נסיון מיני, רציתי לשאול האם זה תקין שמהתרגשות קלה אפילו ללא קשר למין הפין יתרומם לזקפה חלקית? לדוגמא בישרו לי משהו משמח והתופעה קרתה.. האם יש קשר בין התרגשות לא ממין לזקפות? כמו כן אפילו רק התכתבות עם בחורה גורמת לי לתופעה ולעתים אף לנוזל טרום רק מהתכתבות. מוטרד מאוד..

התכתבות עם בחורה יכולה לעורר מחשבות אירוטיות והן לכשעצמן יפעילו את מנגנון הזקפה. לא כל התרגשות מפעילה זקפה, אלא אם היא התרגשות מינית. כלומר, גירוי אירוטי, מחשבה מינית, פנטזיה, משהו מגרה שאתה רואה או שומע וכדומה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים