חברה שלא גומרת...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/06/2004 | 00:52 | מאת: נועם

שלום, מזה כחודש שיש לי חברה חדשה,בת 26 , הכל טוב ויפה, רק שיש בעיה קטנה. היא פשוט לא גומרת.לטענתה, בכל חייה, היא גמרה אולי פעם או פעמיים, היא מעולם לא אוננה, וגם הגמירות שלה היו די מזמן. האם זו בעיה פיזית? או שמא נפשית? מה עושים במקרה כזה? בתודה מראש..

27/06/2004 | 06:38 | מאת: ד"ר רן לין

משקיעים זמן ומחשבה והרבה אהבה ומחליטים הפעם שאתה לא חושב על עצמך אלא רק עליה ולא מחדירים מייד - אלא להפך - משחקים ביד ומלקקים ומנשקים ועושים הכל עד שהיא גומרת פעם אחת ואחר כך חודרים - ואז תראה פיצוץ אחד אחרי השני

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים