ורטיקה, משאבה, זריקה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/09/2023 | 14:54 | מאת: אבי

עברתי ניתוח ננו נייף בגין גידול אחד סרטני גלייסון 7. האונות לפני הניתוח הייתה בינונית והייתי צריך חצי כדור ויאגרה לפני מין. אחרי הניתוח לוקח כדור שלם וגם לא מגיע ל זיקפה חזקה כפי שהיתה. האם העזרים שכתבתי בנושא יפתרו את הבעיה או ישפרו אותה? האם ורטיקה ממש אפקטיבי? אשמח ללמוד ולהגיע להחלטות. תודה

בניתוח מהסוג שעברת תתכן פגיעה עצבית. לא ברור מה גילך ואיזה עוד גורמי סיכון לבעיית זקפה יש לך - מחלות אחרות, תרופות וכדומה. קשה לנבא מה יסייע ומה לאו. כדאי שתפנה לרופא מומחה בבריאות מינית על מנת להתייעץ, ללמוד ולקבל החלטות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים