לא הגיע לאורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/09/2023 | 08:02 | מאת: בחור

N מה גורם למקרה של אני לא גמרתי בסקס +האם זה שייך לאוננות יום לפני ?

ביחסי מין האורגזמה אינה המטרה. המטרה היא ההנאה. האם נהניתי באותו מפגש? האם מדובר בתופעה שחוזרת על עצמה? יש הרבה סיבות שלא מגיעים לאורגזמה - העיקרית היא - ככל שרודפים אחריה היא יותר בורחת. אם זו תופעה תמידית - כלומר אף פעם לא גומרים - יש לשלול בעיות גופניות, כגון, משהו עצבי או הורמונלי. אם באוננות אין בעיה ובמין יש בעיה - זה משהו אישיותי בד"כ.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים