קושי לגמור ביחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/09/2023 | 21:25 | מאת: ג'ק

שלום אני בן 62 נשוי הרבה שנים. אנחנו מקיימים יחסים לפחות פעמיים בשבוע. בחודשים האחרונים יש לי קושי לגמור. הזיקפה שלי היא בדרך כלל טובה, אבל אני לא מצליח לגמור. גם אחרי 20-30 דקות. בשבועות האחרונים זה החמיר, אם לפני כן הייתי מצליח לגמור בערך פעם כן פעם לא, הרי שממש לאחרונה זה פחות, אולי פעם אחת מתוך 4 נסיונות.

האם יש לך רקע רפואי כלשהו? האם אתה לוקח תרופות כלשהן? היכולת להגיע לשפיכה עשויה להשתנות ולוקח יותר זמן בין פעם לפעם. ייתכנו גם גורמים רגשיים, כגון, כאשר אנו רודפים אחרי האורגזמה והיא המטרה, היא בורחת מאיתנו... מציע שתיפגש עם רופא סקסולוג, כדי שניתן יהיה לבדוק נושאים גופניים ורגשיים במקביל ולפעול בהתאם לממצאים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים