דיכוי חשק מיני לגבר נשוי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/08/2023 | 15:38 | מאת: אורי

אני גבר נשוי קרוב לשנת הארבעים, מעוניין לדכא את החשק המיני שלי מסיבות מסויימות. שמעתי שיש כדורים שמדכאים את החשק המיני. לא אכפת לי לקיים יחסי מין עם אשתי גם בלי חשק, השאלה היא האם הכדורים הנ"ל פוגעים גם בתפקוד המיני הפיזי? האם אוכל לעורר זקפה ולגמור, או שהכדורים מונעים גם את זה? שאלה נוספת, האם יש לכדורים האלו תופעות לוואי אחרות שיפגעו גם בשאר התפקוד היומיומי שלי, כמו דכאון או חרדות?

כדורים מדכאי חשק ניתנים רק כאשר יש אינדיקציה רפואית (כגון, סרטן ערמונית או פדופיליה). בהחלט יש להן תופעות לוואי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים