בעיות זקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/08/2023 | 02:33 | מאת: קורן

שלום רב, בן 24 סובל מזה כיותר משנה מבעיות זקפה. יש גם תחושה שהשק אשך מאוד נפול ונבול, ואיבר המין יכול להגיע עם גירוי מסויים לזקפה אך לא מספיק קשיחה וזה יוצר לי בעיות ביטחון בזוגיות כרגע. עברתי בדיקות דם ושתן שיצאו תקינות, סובל לפעמים גם מכאבים בבטן התחתונה, מעין חולשה בפי הטבעת ובלט דיסק בגב התחתון. שובר את הראש מה אפשר לעשות ולמה נגזר עליי הסיוט הזה. מטופל כרגע אצל אורולוג וחי בלופ שלא נגמר ומתקשה למצוא תשובות. חייב לציין שלפני ההתקף גב שלי לא היה שום בעיות זקפה, ובדיקת mri שעשיתי לא מראה קשר ישיר בין המקרים. אשמח לטיפ

לא ברור עד כמה יש מקור גופני לבעייה שלך, שכן הבדיקות עד כה יצאו תקין וגם נבדקת ע"י אורולוג. מה קורה באוננות? מה קורה בזוגיות? מציע שתיבדק גם במרכז לבריאות מינית, שם הראיה הוליסטית - כולל התייחסות לגוף, נפש וחברה (בעוד שאורולוג יתמקד בד"כ רק בהיבטים גופניים, אצלך כנראה הם שוליים).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים