זיקפה לא רציפה ואי הגעה לגמירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/08/2023 | 23:21 | מאת: אנונימי

אני ובת זוגתי מעל שנה בקשר יש לנו אחלה של סקס עד השבועיים האחרונים שבהם או שלא עומד לי בכלל או שצונח באמצע או שאני ממש צריך להתאמץ להגיע לגמירה מצב מתסכל גם כלפי הבת זוג לא נוטל תרופות מסוימות פעם בקל בטן או אדוויל אבל לא באופן קבוע

ההתחלה הפתאומית והעובדה שאין רקע גופני כלשהו, כולל תפקוד מצויין עד לפני שבועיים - כל אלו מכוונים למקור רגשי (ולא גופני). ממליץ שתפנה להתייעצות רופא סקסולוג - ע"מ למצוא פתרון הוליסטי שיתייחס לגוף , לנפש וגם לזוגיות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים