גודל איבר מין גברי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/08/2023 | 13:20 | מאת: חפצי

בעלי בן 32 ואנחנו נשואים 4 שנים. מקיימים יחסי מין בתדירות מאוד גבוה ושמתי לב שאיבר המין של בעלי גדל במידה מסוימת לגודלו מלפני החתונה (מדדנו לפני וגם לאחרונה)כמו כן גם הרוחב שלו גדל. שאלתי האם יש קשר בין תדירות יחסי המין או שזה גדל עם הגיל.

אין קשר לתדירות יחסי המין. אין צורך למדוד את גודלו של איבר המין או רוחבו, זה לא מוביל לשום דבר . כמו שאין צורך למדוד את רוחב הנרתיק את גודל הדגדגן. התמקדו בהנאה שבמפגש המיני.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים