שפיכה מוקדמת אצל הבן זוג

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/08/2023 | 17:42 | מאת: ל

שלום רב, בן זוגי גומר מהר ! וכשאני אומרת מהר אני מדברת על שניות . לא מצליחים להבין ממה זה נובע. אשמח קצת לפרטים. הוא טוען שהוא מביא ביד . גם אם אני יורדת לו הסיבוב השני חוזר חלילה וזה ענייין של 2 3 חדירות והוא גומר. מה ניתן לעשות ?

שלום רב אנחנו מטפלים כל הזמן בהצלחה בשפיכה מהירה, תפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם. כ 15% עד 30% מהגברים יש להם שפיכה מהירה, חלק משמעותי מהטיפול הוא הנחיות לאוננות ותרגול משותף מסוים עם בת הזוג בבית תוך רוגע וריכוז

03/09/2023 | 18:52 | מאת: פרופ' רפי חרותי

בהחלט מסכים עם התשובה שקיבלת. בהצלחה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים