גירוי נחלש כנראה בגלל הרגל לא טוב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/08/2023 | 23:17 | מאת: עמית

היי, בן 24 מגיל 18 בערך יש לי הרגל לגרות את האיבר דרך המכנס, זאת אומרת להגיע לשפיכה דרך הגירוי עצמו, לפני כמה חודשים הייתה תקופה שלא עבדתי בה כמה חודשים ויצא שעשיתי את זה בערך כפעמיים ביום ואני חושב שהגזמתי עם זה. מאז אותה תקופה הזקפה שלי נחלשה ואני פחות מרגיש את האיבר מאז גם כשהוא רפוי, אני כמעט בטוח שזה קשור אחד בשני ושפגעתי באיבר המין שלי. יש לציין שגם עוצמת השתן נחלשה ואני יותר מתאמץ להשתין מבעבר אשמח לדעת אם זה הגיוני ואיך אפשר לטפל בזה, אני כבר חסר אונים, תודה רבה

חשוב שתגיע לבדיקה אצל רופא סקסולוג, על מנת שאפשר יהיה להתייחס להיבט גופני - כלומר, לבדוק אם נגרם נזק גופני כלשהו. הסיכוי לכך נמוך, למרות מה שאתה מתאר, כי גם חרדה עשויה לגרום לתופעות שאתה מתאר. כמו כן יהיה אפשר להתייחס לגורמים רגשיים, כמו אותה חרדה ואם אכן קיימת - אז להפחיתה.

23/09/2023 | 03:11 | מאת: עמית

הייתי בבדיקות אצל מספר אורולוגים, הפנו אותי לבית חולים, בבית חולים הפנו אותי לעשות בדיקת דם וכרגע אני מחכה לתור שלי שיגידו איך אוכל להמשיך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים