גירוי יתר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/08/2023 | 19:17 | מאת: תמיר

שלום פרופ׳, אני בן 27 ללא נסיון מיני.. בחודשיים האחרונים אני סובל מתופעה מוזרה של איבר שמתרומם טיפה לאורך רוב היום כמו מעין זקפה התחלתית כזו..בישיבה התופעה פחות מורגשת..כל התנגשות קלה במכנס בהליכה מעוררת אותו..וכשאני חושב על זה יותר ומוטרד אז הוא מזדקף שוב.. זה סוג של חרמנות יתר כזו ואני ממש מתוסכל מהמצב. הולך עם בוקס ומכנס רחב ושום דבר לא עוזר..יש לציין שהוא לא מזדקף לזקפה מלאה..המקסימום זה קו אופקי..אם אני מתרכז ממש הוא יורד..נמצא סביב הדבר הזה רוב היום. מה עליי לעשות? תודה

סוג של חרמנות, אך לא הייתי מכנה אותה "חרמנות יתר" - שכן אתה צעיר, בריא ולא מתנסה מינית. לא ברור אם אתה מאונן ובאיזו תדירות - אך זה חשוב ועשוי להרגיע את התופעה. ובכל מקרה זה מצביע על בריאות מינית תקינה ואיתנה ואולי גם על צורך בפורקן מיני שלא בא על סיפוקו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים