תחושת קפיצת אשך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/08/2023 | 00:46 | מאת: …….

מספר דק לאחר אוננות ושפיכה הרגשתי באשך ימין מעין תזוזה חדה כמו קפיצה כזו..תחושה לא נעימה ומבהילה.מדי פעם מרגיש את זה באופן יותר חלש ממה שחוויתי..אם נגיד אני עובר במקומות צרים לדוגמא אני גם מרגיש משהו בסגנון. יש לציין שלפני חודשיים ביצעתי אולטראסאונד אשכים שיצא תקין וגם בדיקה ידנית של אורולוג בכלל בקשר למשהו אחר. האם זה עצבוב כלשהו בלתי רצוני דווקא בצד הימני? האם זה משהו שהוא תקין?

לדעתי זה קשור לכך שבאשכים המון צנרת - של כלי דם עדינים, צנרת פתלתלה לייצור זרע. יש זרימה בכל הצנרת הזו ולעיתים ניתן לחוש מה שאתה מתאר. לאור העובדה שנבדקת, כולל US אשכים - כנראה זו גם הסיבה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים