זקפה חלשה לאחר טיפולי לייזר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/08/2023 | 03:30 | מאת: אמיר

היי, צעיר בן 25. לפני מעל לשנה עשיתי בערך כ8 טיפולי לייזר שכאבו לי מאד ובגלל שהייתי ראש בקיר המשכתי בתקווה שהלייזר יעבוד, הטיפול לא צלח. מאז (שמתי לב לזה בערך חודשיים אחרי תחילת הטיפולים) הזקפה שלי חלשה ולא מתפקדת כראוי, כמובן שכרגע זה בטיפול. לאט לאט צמח לי יותר שיער בכל הגוף ומשום מה באופן מוזר ביותר גם על הפין צמח לי שיער יחסית שקוף, שיער שמגיע עד לאמצע הפין, השורש עצמו דיי חזק אשמח לדעת אם זה משהו תקין/לא תקין, אם יש לצמיחת השיער קשר לדעתכם ואיך אוכל לטפל בבעיה של הזקפה, לא ניסיתי כדורים כלשהם כי אני מעדיף לעבור טיפוליים רפואיים קודם

צמיחת שיער בבסיס הפין וגם בחלק הקרוב לגוף זו תופעה תקינה. לגבי הזקפה - לאור גילך הצעיר - אין קרוב לוודאי גורמי סיכון גופניים. גש לאבחון ועל פי צורך טיפול ע"י רופא בעל מומחיות בבריאות מינית וסקסולוגיה.

20/08/2023 | 22:46 | מאת: אמיר

קודם כל תודה על המענה. זה לרוב בבסיס הפין אבל יש גם שערות בודדות ממש באמצע הפיןולא בבסיסו, זה קרה במקביל לזה שצמח לי שיער בכל הגוף לאחר טיפולי הלייזר. ומאז גם הזקפה נחלשה אז אני מניח שזה קשור, שיער באמצע הפין זה משהו שיכול לקרות לאחר טיפולי לייזר?

יכול להיות גם ללא קשר ללייזר. תקין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים