נוזל טרום

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/08/2023 | 17:24 | מאת: רם

היי, בן 28בתול ובכל מפגש מול בחורה מאז ומתמיד אני מרגיש קישוי באיבר מעין זרמים חמים ומדי פעם גם נוזל טרום שפיכה שיוצא..הפחד תמיד שזה יובל לכאב אשכים (קרה פעם אחת בדייט) והכל משיח ללא מגע אפילו. מרגיש שזה מעכב אותי בלצאת לדייטים בגלל הפחד שיהיה כאב והפחד לנזק באשכים בעקבות כל ההתרגשות הזו. האם הדבר הזה פתיר? באמת מתוסכל מהמצב ולא תמיד יש נגישות לאונן ולשחרר..האם זה בסדר לתת לנוזל לצאת מבלי לאונן אחר כך ומקסימום שיהיה כאבים מבלי לפרוק זה מוביל לנזק אם לא משחררים כל פעם? והאם יש טיפול פסיכולוגי כלשהו שיכול לסייע בהפחתת ההתרגשות?

מה שאתה מתאר זו תגובה תקינה של הגוף לריגוש מיני. לא משהו שמצריך פתרון, כי זה בריא ונורמלי. הכאב נובע מגודש של כלי הדם באשכים בעת גירוי מיני והוא חולף מעצמו, ללא חשש לנזק לאשכים. זה בסדר לתת לנוזל לצאת מבלי לאונן אחר כך. זה נוזל פרה-קאם שמצביע על בריאות מינית. טיפול פסיכו-סקסואלי (סקסולוגי) בהחלט יכול לסייע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים