נוזל סיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/08/2023 | 11:12 | מאת: רון

שלום פרופסור, בן 24 ומעוניין לעבור לאוננות ע״י חיכוך עם חומר סיכה..שאלתי היא איזה נוזל סיכה מומלץ לעור רגיש ומשהו שלא צריך להתקלח אחרי האוננות עם זה. אשמח להמלצה על שם וחברה של מוצר ומה הכמות שצריך למרוח.. תודה

יש הרבה סוגים. זה כמו שמפו או שוקולד... צריך לנסות כמה סוגים, עד שמוצאים את הנכון והמתאים. זה אישי. גם הכמות אישית. ממליץ שתחפש משהו על בסיס סיליקון. מה שיגרום לך הכי הרבה הנאה, גם הכי מתאים עבורך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים