נוזל דביק בשתן______________________

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/08/2023 | 16:38 | מאת: אנונימי

שלום רב פרופסור חרותי, בן 27 לא מקיים יחסים וללא רקע אורולוגי. שמתי לב בשנים האחרונות שיוצא לי קצת נוזל דביק ושקוף בשתן..לרוב זה קורה בשתן צהוב ובשתן הראשון שבבוקר..בלי קשר השתן די דביק כשאני נוגע שהוא צהבהב באופן כללי..כשהשתן שקוף לא נתקלתי בתופעה ברוב המקרים. שאלתי האם הופעת נוזל דביק מעידה על בעיה כלשהי? מדובר בסוף בתקופה של שנים שאני שם לב לתופעה..או שזה חלק מהמערכת ועצם השתן עצמו לרוב שהוא צהוב אמור להיות דביק לאו דווקא לאחר שפיכה או גירוי. ידוע לי שבגילאים מאוחרים יש תופעות פרוסטטיות..השאלה מה כאן.

אם אינך מקיים יחסי מין אין סכנה שזו מחלת מין... זה גם לא נשמע כמו מחלה, אלא הפרשה טבעית של הבלוטות שמתנקזות אל השופכה (צינור השתן).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים