ירידה בתחושה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/08/2023 | 18:26 | מאת: אנונימי

שלום רב פרופסור, בן 24 ללא רקע אורולוגי ולא מקיים יחסי מין. מאז ומתמיד מאונן ע״י חיכוך של בד כלשהו ללא בעיה ולא בחוזקה. בחודש האחרון שמתי לב שבגב הפין לאורך החלק האחורי התחושה הרבה פחות רגישה גם במגע ידני חשוף..אם פעם כל מגע באיזור ההוא הרגיש רגיש ו״מדגדג״ כעת זה כמו כל איזור אחר בגוף..השאלה שלי אם הדבר הזה יכול לחלוף והתחושה המגרה בפין תחזור לקדמותה..לא מזמן עשיתי בדיקות בלי קשר לזה שהראו גם טוסטסטרון תקין..חוץ מזה אין בעיה בזקפה וכו..ההיפך יש עוררות פשוט הקטע של המגע כבר פחות רגיש ונעים..ההנאה רק מהשפיכה

הרגלת את האזור לגירוי חזק ולכן הירידה בתחושה. אבל זה הפיך לגמרי. נסה לשחק עם צורות הגירוי - לאונן עם כף יד, עם חומר סיכה. להתמקד בהנאה שבגירוי האיבר. לגלות ולהכיר אותו מחדש ולא כמו שהתרגלת. הוא יקשיב לך . אבל זה תהליך. נסה לגרות גם באשכים, גם בכיפה, גם באזור בין האשכים לפי הטבעת . עם פורנו או עם פנטזיות. אל תתמקד בתחושה שפחתה (היא תשוב), אלא בכל הדברים שקיימים וטרם גילית. תהנה!!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים