בעיית גמירה או אורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/08/2023 | 17:44 | מאת: סברינה

לחבר שלי בן ה 82 יש אבר מין מדהים בגודל והצורה, אני מוצצת לו, גם האשכים הוא מגיע לזיקפה תוך כדי מציצה אבל הוא לא גומר. התרשמתי שאולי הוא לא מרוגש מספיק, לא מרוגש ממני ולאחר זמן די רב שאני מקדישה לו במציצה וביד זה יורד ואני מפסיקה. מה הסיבה? בצחוק אנחנו אומרים זה לזה, החומר נגמר...מה באמת הסיבה?

כדאי שתשאלי אותו אם הוא מרוגש מספיק ונראה לי שהתשובה תהיה חיובית. בגיל 82 התגובות שונות מאשר בגיל 28 - זה נפלא שהוא מגיע לזקפה טובה. אבל בגיל הזה (ואין לי מושג לגבי מצבו הרפואי) - כמעט ואין נוזל זרע (ייצורו פוחת כבר מגיל 35) ויש גם תופעות של שפיכה יבשה (לאחר ניתוח ערמונית לדוגמה). בגיל הזה - ובעצם בכל גיל! - חשוב להתמקד בהנאה של המפגש המיני ולא בגורמים אחרים (כגון, שפיכה, סיכוך, זקפה...). ונראה שאתם נהנים !!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים