לחץ באשך בקפיצה………………..

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/07/2023 | 19:09 | מאת: ירון

שלום רב, בן 26..לפני כחודשיים הבחנתי ברגישות באשך הימני רק בעת מגע לעומת השמאלי..ביצעתי אולטראסאונד שהראה תוצאות תקינות. השבוע הבחנתי בתופעה של אותו אשך ימני שרגיש גם לקפיצות אם אני קופץ על רגל אחת או סתם הולך והאשך מתנגש יש כאב לוחץ כזה..מה זה יכול להיות? האם הגיוני שיש אשך יותר רגיש לכאב מהשני? תודה

ב- US ראו את שני האשכים ולא רק אחד וזה יצא תקין, אז תהיה רגוע. זו בדיקה מדוייקת. האשכים רגישים כי מדובר בצנרת מאוד ארוכה, פתלתלה ועשירה בכלי דם ועצבים. בעת פעילות האזור יכול להיות רגיש. הפתרון הוא תחתון חזק שיחזיק אותם כדי שלא ינועו בעת קפיצות .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים