החלשות זקפה בשעת החדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/07/2023 | 10:47 | מאת: בן50

אני בן 50. בריא. טבעוני. עושה ספורט. חטוב וחזק. ונשוי כבר 25 שנה. כבר כמה חודשים טובים שכשאנחנו ביחד למרות שעומד לי בטירוף, אני לא מצליח להחזיק המון זמן והזקפה נחלשת. אני יודע שזה קשור גם לגיל, לטוסטסרון וכו - מה ניתן לעשות? האם אפשר לחזק את זרימת הדם לפין? כשלקחתי כדורים זה כמובן היה מדהים אבל אני לא רוצה להיות תלוי בכדורים. מה עושים?

גיל אינו מחלה ולפי תיאורך את מצב בריאותך לא בטוח שזה קשור לגיל. ייתכן והזקפה נחלשת בשל גורמים לא בריאותיים. מה קורה באוננות? איך איכות הקשר? מהי רמת החרדה שלך סביב היחלשות הזקפה במהלך הסקס? כדורים עשויים להיות פתרון נפלא כאשר עיקר הבעיה ממקור בריאותי, ולא נשמע שזה כך אצלך. גש להתייעצות עם רופא מומחה בבריאות מינית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים