שאלה לפרופ' חירותי - שלום ד"ר, אני בן 38, רווק. נוטל מזה כ20 שנה תרופ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/07/2023 | 02:24 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני בן 38, רווק. נוטל מזה כ20 שנה תרופות SSRI'S לאיזון התקפי פאניקה ודיכאון קל משני. בעברי נטלתי גם פרופסיה כשנה. שנים רבות אני סובל מהפרעות בזקפה, שפיכה מעוכבת, בעיות חישה בפין וירידה בהנאה מאורגזמה. פרופיל הורמונלי תקין. ניסיתי ויאגרה וסיאליס - הטבה זניחה והמון תופעות לוואי. ניסיתי שילוב של ה - SSRI'S עם וולבוטרין, מירו וסורבון - היעדר הטבה או תופעות לוואי קשות. ברור לי שאני סובל מ - Post-SSRI Sexual Dysfunction ואני מבין שלא כ"כ יודעים איך לטפל במצב הזה. ידוע לך על חידושים בתחום או על מומחה באופן פרטי או ציבורי למצב? אני ממש אובד עצות.

PSSD - התופעה יותר שכיחה ממה שנוהגים לחשוב. אין חידושים והרבה מהטיפול הוא בניסייה וטעיה. גש לרופא מומחה בבריאות מינית (תעודה של FECSM).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים