הנאה מאוננות הדדית לעומת חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/07/2023 | 16:09 | מאת: שי

היי אני בן 35, יוצא עם בנות מאפליקציות למין מזדמן שמתי לב שבאופן דיי עקבי אני נהנה יותר שבחורה עושה לי ביד מאשר לחדור אליה. בנוסף, קשה לי לגמור מחדירה - אלא אם הבחורה מעליי. ואילו אם היא תעשה לי ביד אני תמיד גומר. לוקח ציפרלקס אם זה משנה. משתמש בקונדום בד"כ אם משנה. השאלה שלי היא: 1.האם התופעה שאני מתאר תקינה וקיימת אצל הטרוסקסואלים? יתכן הטרוסקסואל שיותר נהנה מאוננות הדדית מאשר חדירה? 2.האם זה דורש טיפול?

התופעה שאתה מתאר תקינה וקיימת אצל הטרוסקסואלים. בהחלט אדם (ללא קשר לנטייתו המינית), יכול להנות יותר מאוננות הדדית מאשר חדירה (קוראים לזה SIDE). זה דורש טיפול, רק אם זה גורם לך מצוקה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים