חשק מיני נמוך ואורגזמה חלשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/07/2023 | 15:53 | מאת: שי

שלום, אני בן 51 ולאחרונה יש לי ממש ירידה בחשק המיני. פעם בשבוע מספיק לי וגם אז בזמן השפיכה, האורגזמה יחסית חלשה , לא נהנה כמו בעבר. אין ניתן לברר את זה? בדיקות דם? רופא מומחה כלשהו? אולי חוסר בויטמינים או טסטרון? תודה

כדאי שתבקש מרופא/ת משפחה בדיקה לרמת טסטוסטרון והורמונים נלווים (LH FSH פרולקטין). ייצור הורמון המין הגברי באשכים מתחיל לרדת כבר בגיל 35. אמנם הירידה היא איטית, אך בקבוצת הגיל שלך עשוייה להיות משמעותית. בדיקה פשוטה - ואם זו הסיבה - אז גם טיפול פשוט ובסל. האם התוצאה תקינה - גש לרופא בעל תעודה בבריאות מינית (FECSM).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים