נוזל דביק בשתן…………………….

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/07/2023 | 15:30 | מאת: @@@@

בשתן הראשון של הבוקר שמתי לב שפתח השתן בפין דבוק..בד״כ זה קורה רק לאחר שפיכה/נוזל פרה קאם.. שאלתי היא האם יש נוזלים נוספים שמופרשים שלא קשורים לפרה קאם וגם הם דביקים ולכן זה מה שקרה? בשבועיים האחרונים אני בחרמנות יתר(אולי זה בגלל זה?) אבל כן שופך מאונן פעם ביום.. האם נוזלים דביקים מהפין מדי פעם זה דבר תקין? (לא מקיים יחסי מין)

זה יכול להיות כל נוזל שמופרש דרך השופכה - פרה-קאם, נוזל מהערמונית, שאריות שתן. זה משהו תקין. כשאתה משתין זה משתחרר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים