שאלה……………………………………….

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/07/2023 | 21:56 | מאת: אנונימי

שלום רב פרופסור חרותי, בן 26 בשבוע האחרון שמתי לב שהפין לא רפוי לגמרי במהלך היום.. דבר מציק מאוד מרגיש יותר את האיבר בהליכה/ישיבה תחושה שכאילו הוא עומד להזדקף כל רגע ..כמו כן יש עוררות ודחף מיני יותר מבעבר בשבוע האחרון ..רציתי לשאול מה ניתן לעשות עם זה? יכול להיות שזה בגלל שינוי בהרגלי אוננות..לאחרונה מאונן כל יום פעם ביום לעומת בעבר שהיה יום כן יום לא..אולי זה משהו פסיכולגי שנובע מחוסר תעסוקה?למה זה יכול להיות קשור? והאם חייב לשפוך כל יום כדי להרגיע את האיזור שלא יווצר לחץ באיזור.. חשוב לציין לא מדובר בזקפות ספונטניות אלא בפין במצב רפוי שהוא מעט קשיח ומתארך(כמו בשלבים הראשוניים לפני זקפה)

אתה מתאר חשק מיני תקין ובריא יחסית לקבוצת הגיל שלך. נסה לחדד מדוע זה גורם לך מצוקה, אם בכלל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים