עזרתך בביות זיקפה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/06/2023 | 12:43 | מאת: אלמוני

בן 46 נוטל קומדין\קרדילוק\וולבטרין\קרטייה.{בעקבות החלפת שני מסתמים לפני 27 שנים} כשנה סובל מזיקפה חלשה מאוד מאוד לא מלאה כלל,וגם זה רק אחרי לקיחה של 5 מ'ג סיאליס יומי+100מג ויאגרה לפני קיום יחסים,בהמלצת אורולוג{בעיות בשפיכה תמיד היו,בזיקפה לא!} האם יש טעם לעשות בדיקות דופלר פין או rigisan או בדיקות דם? אני מתכוון אם כל הסיאליס וכו' בקושי עוזר יש בכלל מה עוד לעשות?

יש טעם להיפגש עם מומחה בבריאות מינית ועל פי הצורך לעשות בדיקות. דופלר פין עשוי להתאים בחלק מהמקרים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים