האם יש אמת בפרסומים על וורטיקה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/06/2023 | 18:38 | מאת: זאב

שלום. המכשיר וורטיקה פותח בארץ לפני מספר שנים ונטען שבאמצעות קרינת גלי רדיו הוא מצליח "לשקם" לאחר מספר חודשי טיפול, את דפנות כלי הדם באיבר הזכרי ולכאורה למזער את הסימפטומטיים של אין אונות. לא מצאתי פרסומים על שיטת הטיפול הזו בפרסומים בספרות הרפואית. יש מספר כתבות בערוצי טלוויזיה , אבל הם לא מספיק אמינות ונראים יותר כפרסומת למכשיר. האם הנתונים של 85% הצלחה נכונים שמדווחים בפרסומים אלו נכונים?

טכנולוגיית גלי רדיו אינה חדשה ונמצאת בשימוש כבר שנים, אך לא בתחום הפרעות התפקוד המיני. בכך המכשיר בעצם מהווה פריצת דרך. עם זאת, המחקר בתחום זה עדיין בחיתוליו ועדיין נאסף מידע מחקרי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים