כאבים בבטן תחתונה ימין ושמאל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/06/2023 | 17:54 | מאת: נריה

שלום , אני גבר בן 34 אחרי יום או יומיים מזמן האוננות שכולל גמירה כמובן , יש לי כאבים בבטן תחתונה ימין ושמאל (נראה לי כליות ) , תשישות עייפות , ראש כבד , גאזים , חום בראש . אולי מאונן יותר מידי והאיברים בבטן תחתונה נחלשו ? האם יש קשר בין שפיכה לכליות ? לפעמים הייתי גומר 3 פעמים ברצף ביום - אולי החלשתי את עצמי -אולי אסור יותר מידי ? אני סובל מזה שנים - בגיל 18 הייתי מקיא אם הייתי מאונן 3 פעמים ברצף והייתי מושבת יום אחד בבית מכאבים בינוניים ... האם תופעה זו מוכרת ?

זה לא קשור לכליות. נשמע שיש לך בעיה שאנו מכנים POIS - תסמונת מחלה לאחר אורגזמה... תוכל לקרוא על כך בלינק הבא: https://www.ishi-clinic.co.il/post/post-orgasmic-pain

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים