השפרצה כמו כוכב פורנו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/06/2023 | 07:41 | מאת: חתיך על

שלום ד״ר, שמתי לב לאחר סקס בעת הגמירה, הזרע נפלט לא בעוצמה חזקה שגורמת להשפרצה אלא כמו עוצמה של טיפטוף וכמו כן בכמות קטנה להערכתי או לשביעות רצוני האם יש דרך לחזק את עוצמת השפיכה עד לכדי השפרצה וכמו כן להגדיל את כמות הזרע בעת השפיכה?

12/06/2023 | 00:27 | מאת: יפעת

למה אתה צריך? תזרום תהנה.

בהרבה מסרטי הפורנו שאתה רואה משתמשים באפקטים... בכל מקרה, עוצמת ההשפרצה וגם כמות הפליטה משתנות עם הגיל וזה נורמלי. אין ממש דרך להשפיע עליהם. כדאי שתתמקד ברמת ההנאה שלך במפגש .

21/06/2023 | 22:30 | מאת: חתיך על

פשוט מסקרן אותי, קראתי מחקרים של כוכבי פורנו והבנתי שהכול תלוי בכל כך הרבה גורמים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים