אל ד'ר לין - חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/06/2004 | 21:24 | מאת: אלמונית

אני נשואה כ-10 שנים בת 32 ובשנתיים האחרונות אין אנו מקיימים יחסים כלל. בעלי שהוא עצמאי (מעסיק 10 עובדים) עובד בעבודה פיזית קשה מוטרד עקב המיתון והמצב הכללי. כתוצאה מכך איבד ענין וחשק לקיים יחסי מין בטענה שהוא לחוץ. עייף, מוטרד, מותר לציין שבעלי יוצא בשעות הבוקר המוקדמות, וחוזר בשעות הערב המאוחרות. בוודאות אני יודעת שאינו בוגד. ברצוני לציין שיש לי בת בת 5 ואני רוצה להרחיב את המשפחה ובצורה זו זה לא ניתן. כשאני משוחחת איתו על בעית המין הוא טוען שיהיה בסדר ושאפסיק ללחוץ ואינו מוכן ללכת לייעוץ. שאלתי האם יש איזה שהיא תרופה טבעית או כלשהיא על מנת לעורר את החשק המיני. והאם מתח נפשי ולחץ או עישון, הוא הגורם למצב. האם יש טיפול.לבעיה המורכבת, או שאשמח אם תפנה אותי לאדם הנכון . אודה על תשובתך בהקדם.

24/06/2004 | 08:09 | מאת: ד"ר רן לין

אתם לא צריכים ייעוץ ולא צריכים תרופה אתם צריכים חופש - ואפילו אם זה יהיה לשבוע. את תראי איך אחרי 24 שעות של שינה בחופש - איזה נפלאות ופלאים יהיו ככה שמה שאת צריכה לעשות - זה לקנות מתנה חופשה נפלאה לאן שהוא

24/06/2004 | 10:09 | מאת: אלמונית

לצערי ד'ר , אני מציעה ומנסה לארגן סופי שבוע, אבל זה בלתי אפשרי. אנחנו כרגע אמורים לעבור לדירה חדשה בבניה ואת כל הסידורים אני עושה לבד ואתו אני מתקשרת בטלפון או בשעות הלילה המאוחרות. לא יכול ולא מסוגל לעזוב את העסק, מה גם שאין לו שותף.כל כולו בעבודה. אני לא מזלזלת בחריצות, בהשקעה האין סופית, אבל יש חיים מעבר לעבודה, לא כן? לכן חשבתי על תרופה כל שהיא להגברת החשק המיני. תודה וסליחה אם אני מטרידה. אבל אני ממש בבעיה וחייבת עיצה או עזרה. יום נעים אלמונית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים