זקפת יתר שנמתחה בשמיכה, לאן אני אלך מכאן?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/05/2023 | 05:49 | מאת: צעיר בן 23

שלום ד"ר, האם בן אדם יכול לקרוע את רצועת המתיחה של הפין בזמן זקפת יתר שסדין לוחץ הל ראש הפין? והאם אפשר לתקן צלקות שנשארו מהמקרה מתחת לכיפת הפין? כימ אני חושש שהזקפת בוקר שלי הייתה זקפת יתר, ובלי להבין מה נסגר, אז חשבתי שזה ירד אם אני אתמתח םם הפין לכיוון מעלה שהשמיכה שלי לוחצת על הפין, לע חשבתי בכלל שאני ישמע קלילים ואני יאבד את הזקפה, פשוט הזקפה הייתה חזקה ללא שום גירוי מיני, וקמתי איתה, ורק עכשיו אני שמתי לב שעור הפין שלי שונה, יש קצת עקמת בעור הפין, בפס של בטן הפין, הלכתי לאיזה 2 אורולוגים הם טעו בהבחנה שלהם, ודרך אגב הקליקים הגיעו מבסיס הפין אז איך איבדתי את הזקפה באותו רגע? וגם אני מרגיש בשר כזה בגב הפין, זה לא היה לי לפני המקרה, וגם הfrenulum של הפין שלי התעקמה, וגם הגעתי למצב שיש לי עודף עור, העור שלי הפין שלי ניהיה דליל, הקטע הוא זה שאני יכול למשוך את העור שלי וישארו לי סימנים בעור של הפין, וגם יש לי ורידים נפוחים מאוד בזמן שהפין רפוי, אני מיואש לאף אורולוג לא אכפת במדינה הזאתי, אני פשוט בדיכאון עמוק מאז המקרה, איך אני אמור להביא ילדים לעולם במצב כזה? איך אני יכול לבצע חדירה? פשוט כלום, לא עשו לי דופלר ולא אולטרה סאונד, פשוט כלום גם בבית חולים וגם במסגרת הקופת חולים

האם בן אדם יכול לקרוע את רצועת המתיחה של הפין בזמן זקפת יתר שסדין לוחץ הל ראש הפין? לא האם אפשר לתקן צלקות שנשארו מהמקרה מתחת לכיפת הפין? אין צורך אני מיואש לאף אורולוג לא אכפת במדינה הזאתי - כדאי שתיגש לרופא שיש לו בנוסף הסמכה בבריאות מינית ויכולת להסביר ולהרגיע, נראה שהיה מקרה אמיתי שמאוד הלחיץ אותך והכניס אותך לחרדות. ברור שזה לא יפגע ביכולת שלך להביא ילדים לעולם. אם צריך ישלחו אותך לבדיקות מתאימות כגון, דופלר או אולטרה סאונד,

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים