קושי בלגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/05/2023 | 12:25 | מאת: נמרוד

מקיים יחסי מין בתדירות גבוהה כמעט כל יום ולפעמים פעמיים ביום. יש לי פרטנית קבועה מעוניינת ורוצה. לאחר פעילות מינית של שעה בערך היא מגיע לאורגזמה ואילו אני לא מצליח גם לאחר נסיונות עזרה מצידה. איבר המין שלי נורא כואב במיוחד באזור העטרה. האם יש דרך/עצה לגרום לי לגמור ולתת לאיבר המין שלי "להרגע" ולא לעמוד. ללא שפיכה האיבר מין נשאר זקוף .

אני מציע שלא תתמקד בגמירה אלא בהנאה. עם ירידת הגירוי המיני גם הזקפה תרד, אפילו אם לא תשפוך. היכולת לגמור מוגבלת ולא ניתן לגמור מספר פעמים בכל קבוצת גיל. לעומת גיל הנעורים. הגוף זקוק לתקופה, הקרויה תקופה רפרקטורית, על מנת להיות מסוגל לגמור פעם שניה או שלישית. תקופה זו יכולה להיות גם שעה שעתיים בשנות העשרים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים