תדירות יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/06/2004 | 10:46 | מאת: גילה

שלום, אנו בני 30 + נשואים שנתיים . מקיימים יחסי מין פעם - פעמיים בחודש. (בגלל שכך רוצה בעלי).וגם כשאנו כן מקיימים יחסים לוקח לו למעלה משעה לגמור על אף שלהגיע לזיקפה הוא מגיע תוך זמן קצר מאוד. אני יודעת שקיימת בעיה אבל קשה לי למקד אותה. בעלי אומר שגם עם חברותיו הקודמות זו היתה התדירות. הוא מסרב לדבר על הנושא בטענה שזה מאוד מלחיץ אותו לדבר על זה. מה עושים? למי פונים? איך אני יכולה לעזור לו אם בכלל? אני לא יודעת אם זה קשור או לא אבל הוא מעשן כמעט קופסאת סגריות שלמה.

24/06/2004 | 08:14 | מאת: ד"ר רן לין

זה כנראה לא כל כך קשור לסיגריות אלא להרגל - וישנם כל מיני בני אדם - אני מניח שהעישון - גם מצביע על המתח בו הוא נמצא עם העבודה וכל זה ויכול להיות שיש לו הרבה על הראש. אולי זה מה שאת צריכה לעשות - לבדוק היכן אפשר להקל עליו - וליצור מצבי כיף ארוחת ערב רומנטית וכו' - כדי שאחר כך יהיה כיף להמשיך בסקס

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים