שפיכה מהירה מדי, תעזרו לי בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/05/2023 | 10:10 | מאת: ולאדי

אני מקיים יחסי מין עם חברה שלי מתי שיוצא לנו (לא בתדירות קבועה), לפעמים יוצא כמה פעמים בשבוע ולפעמים פעם בכמה חודשים. פעם אחרונה היתה ב 02/23, תמיד מחזיק 30-60 דקות חדירה עד שאני גומר. לאחרונה כשאני עושה ביד אני לא מצליח להחזיק, מספיק שאני נוגע בעצמי כמה שניות בודדות ואני גומר (הזרע עם יוצא בעוצמה, כאילו יוצא במהירות לא נורמלית). והפין נשאר זקוף לעומת מה שהיה קודם אחרי גמירה ישר יורד. מה קורה איתי? ומה זה יכול להיות?

שפיכה מהירה מוגדרת רק יחסית לחדירה לנרתיק. מה שאתה מתאר אינו שפיכה מהירה כפי שרשמת בכותרת. צריך לבדוק מה הרקע. לא ברור.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים